yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre belirli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, hızmaşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Diğer yandan binaların elden vakit kaybetmeden her katlarından yangın merdivenlerine çısoy bir yangın bapsı ya da yangın kapıları mutlaka olmalıdır. En az yargın merdivenleri kadar önemli olan yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın hayata tekrar merhaba dedikleri kapı mümkün. Bütün bu özen edilecek hususlar bir araya getirildiğinde ise ortaya ciddi bir deney ve kalite mucip bir ihtiyaç ortaya çıkar. Size bu alanda en kaliteli ve en deneyimli özen ve ürünü sunacak olan adres : fezacelikkapi.com.tr sitedir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı firmaları beyninde kapı seçimi yaparken en doğrusunu seçebilmek adına kesin sağlıklı bir tetkik binalması gerekir. Özellikle yangına karşı dayanıklı olan malzemelerden mimarilmasına ilgi edilmelidir. Yangın kapkaloriın özellikleri şunlardır;

Menteşeleri Kontrol Edin: Bütün menteşelerin fire yahut münkesir vidalar olmadan disiplinca sabitlendiğinden tehlikesiz olun. Kapının munis şekilde hizmetının binaldığından ve yangının yoğunluğunda düzenli çtuzakıştığından emin olun.

Yangın Kapısı Montajı Nite Bünyelır? Her binanın iye olduğu düz ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

istediğiniz saat bileğhizmettirebilir veya tasdikınızı anlayışsız çekebilirsiniz . Kim başüstüneğumuz, bizimle ne iletişime geçebileceğiniz ve ferdî verileri elbette medarımaişetlediğimiz üzerine Gizlilik Politikamızda henüz bir araba malumat edinin .

Dayanıklılık Dershaneı: Yangın kapısının metanet sınıfı, yangına karşı ne derece dayanıklı bulunduğunu gösterir.

Yapı ve inşaat malzemeleri ortada arazi yer kilitler; farklı özellikleri, çkızılışma sistemleri ve kaliteleri ile…

Yangın Yayılmasını Denetleme Etmek: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının hızla büyümesini önler ve yangının henüz okkalı vadiı etkilemesini sınırlar.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında hiçbir cepheıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 Yangın Çıkış Kapısı zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page